PASSIÓ PEL SAFRÀ
El nostre projecte sorgeix de la il·lusió de tornar a produir safrà a la Conca de Barberà, com s’havia fet des de l’època medieval. La Conca de Barberà i la Baixa Segarra havien sigut importants centres productors i comercialitzadors de safrà fins començaments del segle XX, un safrà considerat un dels millors del món pels seus aromes i sabors.
Actualment hem motivat a més de vint pagesos a plantar i collir safrà, la flor d’un dia, amb la il·lusió que farem del nostre, el millor safrà en cultiu ecològic certificat CCPAE i UE.
La mateixa passió que ens mou en estimar la nostra terra, i els productes que ens ofereix.
Tanmateix som productors de diverses espècies de plantes aromàtiques i condimentàries totes en cultiu ecològic certificat. Amb les quals, ja sigui a partir de la pròpia planta assecada com a partir dels olis essencials que obtenim mitjançant destil·lació, elaborem productes que ajuden tant a la nostra cuina mediterrània tradicional com a la més innovadora. Productes com olis i vinagres aromatitzats o condiments amb textura de pols d’herbes.