Estem molt satisfets de l’enorme acollida que ha tingut el projecte de recuperació del safrà, i també de la valoració positiva del nostre producte per part de molts professionals dels diferents àmbits dins la gastronomia, sobretot aquells i aquelles que prioritzen conceptes com la qualitat, la proximitat i el territori. En especial hem d’agrair als mitjans i col·lectius la bona predisposició a donar a conèixer el nostre projecte:
TV3 (El medi ambient, Divendres), Catalunya Ràdio (La Tribu del Cap de Setmana, Tàpias variades, Cuina Recreativa), La Vanguardia, Diari de Tarragona, Diari ARA, El Punt – Avui (L’Econòmic), Revista CUINA, Revista Cultura i Paisatge, Ràdio Montblanc, Punt 6 Ràdio (Reus), Bloc Homo Gastronomicus, Bloc Informatiu de plantes aromàtiques i medicinals, Slow Food Tarraco, Sibarit.us, Montblanc Medieval, Fira de St. Martí.
TV3 – Programa El medi ambient (2013)
TV3 – Programa Divendres (2016)