Estem molt satisfets de l’enorme acollida que ha tingut el projecte, i també de la valoració positiva del nostre producte per part de molts professionals dels diferents àmbits dins la gastronomia, sobretot aquells i aquelles que prioritzen conceptes com la qualitat, la proximitat i el territori.En especial hem d’agraïr als mitjans i col.lectius la bona predisposició a donar a conèixer el nostre projecte, els enumerem sense un ordre d’importància, ja que la tenen tots de la mateixa manera (i esperem no deixar-nos en cap): Catalunya Ràdio (La Tribu del Cap de Setmana, Tàpias variades, Cuina Recreativa), Diari de Tarragona, El Punt – Avui (L’econòmic), Revista CUINA, La Vanguardia, TV3, Ràdio Montblanc, Punt 6 Ràdio (Reus), Bloc Homo Gastronomicus, Bloc Informatiu de plantes aromàtiques i medicinals, Slow Food Tarraco, Sibarit.us, Montblanc Medieval, Fira de St. Martí.
TV3 – Programa El Medi ambient (2013)
TV3 – Programa divendres (2016)
Article revista LA VANGUÀRDIA
https://concapam.files.wordpress.com/2012/12/vang_30_11_12_a.pdf
Article revista CUINA
https://concapam.files.wordpress.com/2012/12/art_cuina_2012.pdf
Article l’Econòmic
https://concapam.files.wordpress.com/2012/12/article_leconomic_-7_12_12.pdf
Article DIARI DE TARRAGONA
https://concapam.files.wordpress.com/2012/12/diaritarrag_2_11_12.pdf
Article DIARI ARA